дом Общество Влизането ни в Банковия съюз и ERM II нанесе най- големият удар...

Влизането ни в Банковия съюз и ERM II нанесе най- големият удар на мафията

105
ДЯЛ

Изненадващо тази вечер в Пловдив пристигна премиерът Бойко Борисов. Пред журналисти той коментира разпространения днес клип в сайтовете и социалните мрежи от апартамента му в Бояна, където отново се виждат пистолет и нощно шкафче пълно с евро банкноти.

„Явно е, видно е, че е добре планирано, че е пазено и то години наред. Излиза днес, защото най- големият удар, който се нанесе на мафията е влизането на България в банковия съюз и чакалнята на Еврозоната. Банковият съюз означава пълен контрол на финансите“, каза премиерът.

Борисов обясни, че видеото е изцяло аранжирано като добави, че сценаристите са пропуснали да му оставят парите и да го ръсят с диаманти, докато спи.

Премиерът заяви, че към ремонт на кабинета ще премине след вота на недоверие. Той отказа да отговори дали ще остане начело и на новото правителство но уточни, че вицепремиерът Томислав Дончев няма да го оглави.

Той не се съгласи с казаното от президента Радев, че не познава Шиши и го призова да каже коя обществена поръчка е корупционна.

По думите му, в демократично общество всеки може да протестира и припомни, че демонстрации има не само в България.
Борисов инспектира Водния цикъл в район Северен и заяви, че обещаните от кабинета инфраструктурни проекти в града и областта ще бъдат изпълнени.