дом Криминале Главна прокуратура: Задържаният в Пловдив полицейски шеф ще бъде обвинен за подкуп

Главна прокуратура: Задържаният в Пловдив полицейски шеф ще бъде обвинен за подкуп

426
ДЯЛ

Задържаният в Пловдив полицейски началник ще бъде обвинен за подкуп днес. Това заяви в ефира на „Денят започва“ по Нова телевизия говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Както вече plovdiv168.com писа, зам.-началникът на Трето Районно управление Стоян Павлов – палата, бе арестуван вчера в подозрения за връзки с ало-мафията.

За полицейския служител има съмнения, че е участник в схема за измами по телефона, но засега това е работна информация, като предстои да се реши. По думите на Арнаудова проверката по случая се осъществява под ръководството на Районната прокуратура под тепетата.

„Днес ще повдигнат обвинения за подкуп. По-късно ще се даде брифинг“, коментира Арнаудова. По повод задържания за убийството на гръцкия кардиолог властите в южната ни съседка не са поискали съдействие по случая, заяви говорителят на главния прокурор. „Досъдебното производство срещу него няма да бъде спряно, прокурорите ще решат дали ще поискат връщането му в България“, уточни Арнаудова. За случая с компютърния измамник Александър тя допълни, че тече проверка за казуса с жертвите, но засега в прокуратурата не е получен сигнал.