дом Спорт Децата на смолянския „Родопа“ разбиха пловдивчанчетата с 10 на нула

Децата на смолянския „Родопа“ разбиха пловдивчанчетата с 10 на нула

230
ДЯЛ

Отново силно представяне записаха подрастващите гарнитури от школата на „Родопа“, през изминалата седмица, като децата от Футбол 7 разбиха връстниците си от „Старс Академия 2 “ – Пловдив с 10:0. Така от началото на сезона, децата имат пет победи от пет мача, уточни директорът на школата Левент Аврамов.
С пет победи от пет кръга са и момчетата, които играят при Деца – А, като в последния си мач те победиха „Футболна Академия Пловдив“ с 3:1. Деца – Център на „Родопа“ записаха победа в Първомай срещу местния „Борислав“ с 2:1, като от седем мача до този момент в първенството на Зона „Пловдив“ те имат четири победи, две равенства и една загуба. Равенство записаха юношите от Футбол – 9 на смолянския тим-1:1 срещу „Велд“ – Пловдив, като те пък от пет мача имат четири победи и едно равенство. Юношите старша възраст на „Родопа“ отстъпиха на „Спартак“ – Пловдив с 1:0.
„Изключително съм доволен от представянето на отборите от школата на този етап, в първенствата на Зона „Пловдив“. Момчетата показват добра игра и заслужено побеждават под ръководството на своите треньори. Адмирации за всички“, коментира Левент Аврамов.

Снимка: Pixabay.com