дом Общество Днес стартира двудневен семинар за образователната система в България

Днес стартира двудневен семинар за образователната система в България

742
ДЯЛ

Градът ни е един от областните центрове, които ще приемат семинара за образователната система у нас, организиран от национално сдружение „Младежки Глас“.

Идеята е младото население на страната да се образова допълнително в области, като предприемачество, използване на местни ресурси, комуникация с държавни институции и политическа ангажираност.

Семинарът ще се проведе в две части, като първата стартира днес (неделя) от 13:00 в Парк Хотел „Пловдив“, а втората е по същото време в понеделник.

Всеки от участниците ще получи правото да излага идеите си за подобрението на посочените по-горе области, като в края всички те ще бъдат описани, за да влязат в обобщената финална конференция, която ще се състои в София.

Видин, Враца, Варна и Бургас допълват областните центрове, в които ще се състоят подобни мероприятия, а всеки един, взел участие в семинарите, ще получи сертификат за придобиване на умения и компетенции.

Срещите се очертава да се много полезни за младото население, на което все по-често му се налага да се сблъсква с казуси, касаещи личностното и професионалното му развитие.

Източник: „Дарик“ Радио