дом Общество Купата на България по футбол идва в Пловдив

Купата на България по футбол идва в Пловдив

237
ДЯЛ

Днес Купата на България по футбол ще пристигне в Пловдив, след като Ботев и Локомотив излъчат победител от футболното дерби от 19 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона – призоваха от полицията.

За феновете на „Ботев“ Пд е предвидено да имат възможност да паркират на ул.“Кирил Видински“, а за привържениците на „Локомотив 1926“ Пд – на площада пред Храм-паметник „Св. Александър Невски“.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи.

За да бъде избегнато струпване, се приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 16,30 часа. В деня на провеждане на футболния мач  билети на касите на Национален стадион „Васил Левски“ няма да се продават.

 Във връзка с провежданото спортно мероприятие,  в следобедните часове  е възможно е да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.