дом Общество МВР демонстрира възможностите си пред пловдивчани

МВР демонстрира възможностите си пред пловдивчани

840
ДЯЛ

Пловдивската полиция направи зрелищна демонстрация на възможностите си в неделния ден, за да представи пред гражданите готовността си за реакция при различни възникнали ситуации в работата им.

Една от най-зрелищните инсценировки бе усмиряването на футболна агитка. Все пак опитът на органите на реда е може би най-богат именно в справянето с подобни проблеми, благодарение на темперамента на хулиганите по родните стадиони.

Друга демонстрация показваше обезвреждането на въоръжен терорист с помощта на полицейско куче. Хората останаха изненадани с каква скорост четириногото успява да се справи с агресора.

Не на последно място зрителите на демонстрацията останаха впечатлени от възстановката на специална полицейска акция по залавянето на нарко-бос. Главен инспектор Виктор Празов накратко разказа за въпросния случай, за да похвали колегите си, извършили ареста.

Демонстрацията на МВР се състоя няколко дни преди професионалния им празник, който е на 8 ноември. Причината за по-ранната дата е, за да се възползват от топлия уикенд, тъй като самият празник се оказва в делничен ден.

Източник: Marica.bg