дом Криминале Намериха мъртви в гараж на ул.“Рая“ бивш рапър и любовницата му

Намериха мъртви в гараж на ул.“Рая“ бивш рапър и любовницата му

363
ДЯЛ

40-годишен мъж е бил открит мъртъв в автомобил в пловдивския квартал „Смирненски“ заедно с 34-годишната си любовница. Той  е бивш рап певец. Имал е песни с Мишо Шамара и Ванко 1.

Костадин Кобаков е на 40 години и е от Пазарджик. Купил си е апартамент в нов жилищен комплекс, на улица „Рая“. Жилището му е било мечта и с голямо желание си го е обзавеждал, каза бащата на загиналия Асен, който е на мястото на трагедията.

Последните години синът му е работел в семейната им фирма, която се занимава с хазартен бизнес, съобщава „Монитор“.

Връзка с него и с жената не е имало до петък вечерта. Последно Костадин се е чул с баща си към 22.00 часа, след което телефонът му е давал свободно.

Към 7.00 часа сутринта днес батерията му е паднала и бащата е дошъл в Пловдив, за да провери как е синът му. Асен е открил труповете на Костадин и приятелката му. 34-годишната жена е била семейна с две деца, а Костадин е бил ерген. В джоба си е имал 4 700 лева и е можел да я заведе на хотел, но явно е искал да се похвали с новото жилище, проплака бащата.

Към 11.00 часа днес е постъпил сигнал в полицията за намерени починали 34-годишна жена и 40-годишен мъж в лек автомобил в гараж на адрес в кв. „Христо Смирненски“ в Пловдив. От първоначалния оглед няма данни за насилие, уточниха от ОД на МВР в Пловдив.