дом Други Прокурор Атанас Гичев бе награден с почетен знак

Прокурор Атанас Гичев бе награден с почетен знак

1018
ДЯЛ

Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил Атанас Гичев, заместник-апелативен прокурор на Пловдив, с грамота и почетен знак на Прокуратурата на Република България за висок професионализъм в цялостната му работа като прокурор.

Той е поощрен и от Висшия съдебен съвет с отличие Личен почетен знак – първа степен – „Златен“ за образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Наградите бяха връчени на Атанас Гичев, който навърши възраст за пенсиониране, от апелативния прокурор Иван Даскалов в присъствието на колегите и съдебните служители.

„Прокурорската колегия ви благодари за годините на честен и всеотдаен труд в съдебната система. Оценяваме, че с професионалното си поведение и висок морал, вие сте един от магистратите, които изградиха съвременния облик на българското правосъдие. Благодарим ви за проявената почтеност и за личния ви принос за въздаване на правосъдие, което да оставя в обществото чувствoто за законова и човешка справедливост“, е записано в решението на Прокурорската
колегия на ВСС.

Атанас Гичев е работил като прокурор в продължение на 39 години, като кариерата му е преминала на всички нива в прокуратурата в гр. Пловдив.