дом Други Съпругата на ченгето ятак работи в службите на МВР

Съпругата на ченгето ятак работи в службите на МВР

510
ДЯЛ

Съпругата на арестувания вчера зам.-началник на Трето районно в Пловдив Стоян Павлов, хванат да помага на телефонни измамници, също работи в системата на МВР, пише „Марица“. Дълги години Ася Павлова е била технически служител в КАТ, като е обслужвала гражданите на гишетата. Преди около година тя преминала на деловодителска работа в една от службите за сигурност под тепетата.

Ченгетата в Пловдив все още не могат да повярват, че техният колега Стоян Павлов е могъл да лепне такова петно на полицията. Както Plovdiv168.com писа, Палата е арестуван по подозрения, че е свързан с ало-мафията. Зам.-началникът на Трето РУП
е бил хванат от охранителните камери, докато е контактувал с ало измамниците. Той е бил арестуван на работното си място от служители на Вътрешна сигурност и е задържан за 72 часа.

Преди да се издигне до зам.-намалник на участъка в Кършияка, Павлов е работел в сектор „Издирване“, а след това като районен инспектор в същия квартал.

Преди 5 години пред семейното жилище на Павлови в „Кючук Париж“ бяха опожарени двата им автомобила, които се водели на името на съпругата Ася.