дом Криминале Убийството в Кючука е станало по особено жесток и мъчителен начин

Убийството в Кючука е станало по особено жесток и мъчителен начин

622
ДЯЛ
Това споделят от полицията в Пловдив

Днес от МВР Пловдив излязоха с официално становище по случая с двойното убийство в квартал „Кючук Париж“ от снощи.

Оказва се наистина, че 32-годишният Ради Енев е убил жената, с която живеел на семейни начала, след което се самоубил.

Следите по жертвата свидетелстват за престъпление, извършено с особена жестокост.

Сцената, която описват от органите на реда е смущаваща и ви съветваме да не продължавате да четете следващите редове, ако сте със слабо сърце.

Братът на убиеца получил телефонно обаждане от 29-годишната Илияна в деня на инцидента. Той затворил телефон без да вдигне, тъй като не можел да говори в конкретния момент. Малко по-късно върнал обаждането, но неуспешно. Потърсил в последствие и брат си на мобилния, но отново не успял да се свърже. Това го накарало около 15:30 часа да се отбие през апартамента им, за който имал ключ. Опитал се да влезе, но от вътрешната страна бил поставен друг ключ. 13-месечната племенница на въпросния се чувала да плаче в апартамента и това го накарало да потърси услугите на ключар. Щом успели да влязат в апартамента, с ужас видели трупа на жената, проснат по очи и облян в локва кръв. Ключарят веднага сигнализирал на телефон 112. След това бил намерен и трупът на 32-годишния Ради. По ръцете на жената имало множество прорезни рани, свидетелстващи за защита от нападение с нож. Ударът, който е довършил, бил в гърлото. След убийството мъжът с един удар си забива ножа във врата и умира на място.

Детето е отведено от социални служители, а родителите му влизат в криминалните хроники, като едно от най-кървавите убийства в историята на Пловдив. Тепърва ще се решава съдбата на детето.