дом Други Футболист каза „да“ на стадиона, булката му вкара две дузпи

Футболист каза „да“ на стадиона, булката му вкара две дузпи

164
ДЯЛ

Юношата на легендарния треньор в Марица Ангел Тосев – Калин Кумановали, скъса с ергенлъка. Той се ожени за красивата гимнастичка Ружа.

Сватбата на влюбената двойка бе като истинска приказка. Младоженците си направиха страхотна фотосесия заедно с кумовете си Мая Петрова и Емил Стоименов на стадион „Пловдив“. Свидетели на това бяха футболистите на ФА Пловдив и Скутаре.

Семейството се появи на спортното съоръжение няколко минути преди да започне мачът. Младоженката Ружа реши да бие две дузпи на съпруга си. Тя бе точна и двата пъти, като всички на стадиона ръкопляскаха. Част от публиката спретнаха и мексиканска вълна.

Младото семейство беше поздравено от треньора на ФА Пловдив Тенчо Тенев и управителя на стадиона Иван Димов – Брадата. Двамата им пожелаха да са живи и здрави и много да се обичат.

Църковен брак младоженците сключиха в църквата „Свети Петър и Павел“, а тържеството бе в пловдивски ресторант. Завихри се мощен купон, като за това допринесоха гайдарят Петър Янев и певецът Любомир Петов, които трогнаха сватбарите с изпълнението на няколко родопски песни