дом Общество Под звука на гайди “Има такъв народ” откри своя офис в града...

Под звука на гайди “Има такъв народ” откри своя офис в града под тепетата

237
ДЯЛ

Родопски гайди огласиха Пловдив за ден 1 на партия „Има такъв народ“ в града под тепетата. Политическата формация откри своя първи офис в Пловдив. Той се намира в центъра на града, на площад „Съединение“, Level Center.

Събитието беше открито от областния координатор на партия „Има такъв народ“ Николина Деспотова-Кузева. Плътно до нея и гости на събитието бяха общинските координатори от региона – Димитър Миланов (Пловдив-град), Манол Манолов (Пловдив-град), Васил Апостолов (Асеновград), Атанас Киряков (Брезово), Петър Какалчев (Марица), Спас Кътев (Перущица), Йордан Колев (Първомай), Красимира Иванова (Раковски), Димитър Арнаудов (Родопи) и Ангел Вълков (Стамболийски).

„Трябва да хвърлим усилия и да призовем хората да излязат да гласуват, ако искаме да сбъднем точките от референдума на Слави“, заяви Тошко Йорданов, зам.-председател на партията, който благодари на всички присъстващи за позитивната енергия, която излъчват.

На официалното събитие, което беше осветено от отец Радослав, присъстваха зам.-председателят на партия „Има такъв народ” Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Пловдив и координаторите на почти всички съседни общини.
Виктория Василева приветства всички с кратка мотивираща ред и сподели, че Пловдив винаги е задавал тон за промяна и призова отново да бъде така. Тя подчерта, че „играем за победа и че играем сами“.

Събитието завърши с коктейл, на който 100 съмишленици коментираха целите на партията, актуалните събития в страната и нарастващия рейтинг на партията и голямото обществено доверие, което получава.

plovdiv168.com