дом Икономика Шанс за младите хора! Как да започнем нов и легален живот в...

Шанс за младите хора! Как да започнем нов и легален живот в Америка

3528
ДЯЛ

Да продължиш образованието си и да живееш легално в САЩ!? Как да стане?

Първо, за да тръгнеш на път, трябва да си получил достатъчно знания в родината.
Второ, вечната тема за парите!
Всъщност, финансово подплатен трябва да си и в България, за да се стремиш към високи академични постижения. Особено пред перспективата за ново и неаргументирано увеличение на таксите.
В момента месечната издръжка на студент в Студентския град започва от 300-350 лв., като не броим, че годишно може да плаща за следването си 500 лв. или повече. Ако студентът често се поддава на нестихващия нощен и дневен живот в “академичното” градче, разходите скачат до неопределена сума.

Разбира се, САЩ е една от най-желаните образователни дестинации, както и страната на неограничените възможности със страхотния начин на живот. Американските университети обаче са доста скъпи и трудно достъпни за обичайния чужденец.
Както знаете в България обаче има решение на почти всичко!
Пловдивската консултантска агенция Vagrant дава пълни решения за младежи до 29 години. Вие получавате легален престой в страната на неограничените възможности в комбинация с американско образование и страхотен шанс за нов живот на изключително достъпни цени!

Ако ти си млад, неориентиран, готов за нови преживявания и търсиш възможност за нов живот в чужбина и по-конкретно в САЩ – не губи повече време, направо звънни или се запиши за безплатна консултация на телефон: 0898807434.
И бъди сигурен, че Vagrant ще помогнат на теб и твоето бъдеще!