дом Общество Бедни и нещастни – горе или долу в поредната класация? По дяволите,...

Бедни и нещастни – горе или долу в поредната класация? По дяволите, нашият път е по хоризонталата на мечтите, пловдивчани!

762
ДЯЛ
DCIM100MEDIADJI_0224.JPG

Тази година беше добра, беше лоша, беше зла, беше взискателна, беше симпатична
Беше година на фалшивите храни, на фалшивите новини, на фалшивото здравеопазване, на фалшивите политици…
Истината за годината, която отминава, е просто – БЕШЕ.
Всичко свърши, приятели, до финалните наздравици, пожеланията, пиратките. Гърмежите ще бъдат ехо от вертикалната постройка на настроенията спрямо нас. Дали в дъното по пари, стандарт, нещо си и т.н. Дали във височините на схемата „булка-брак-сватба-джангър до дупка”. Без значение! Знаете ли, майната им – на всички класации, които определят нашето „място” във всеобщото гнездо на родината. Според тях, ние сме най-бедни, най-нещастни, но пък най-силно желаем партитата когато залюбим някого (демек се бракосъчетаваме повече).
И какво от това?!
Вертикалата на класациите не ни вълнува особено, не мислите ли? Ние се движим по хоризонталата. Нашият път криволичи между тези странни определения по сокака на съдбата. Дали сме долу или горе, всъщност, е въпрос на гледна точка. Ние следваме пътя, който води към хоризонта на мечтите. Той се вие тънък и дълъг, понякога с надвиснали застрашително над него хълмове, а друг път – по красивите поля на мечтите.
Дали е верен? На този въпрос всеки от нас може да даде отговор. Защото всеки от нас върви по пътя си, който води напред. Дали сме горе или долу в поредната класация? По дяволите, нашият път е другаде!
Приятели, да сте живи и здрави, и бъдете винаги себе си по правата посока!
Plovdiv168.com