дом Криминале Военен блудствал с малолетни съседски деца

Военен блудствал с малолетни съседски деца

725
ДЯЛ

Прокуратурата в Пловдив работи по подозрения за блудство с малолетни от военен-съсед, имал близки приятелски отношения със семейството на децата.

Момичета на 8 и 11 години са станали обект на сексуален тормоз, като едва наскоро родителите им научили, че често поверявали децата си на педофила.

Те веднага сигнализирали в „Закрила на детето„, за да потърсят помощ, а от там са се свързали с полицията, за да се предприемат мерки.

Въпросният мъж също имал син на 12 години. Момчето имало физически увреждания, но също влизало в извратените фантазии на баща си. Той го използвал, за да покаже на момичетата, че няма нищо страшно в това, което иска да прави с тях, като събличал и сина си.

Обвиненията са изключително тежки и предстои да се разбере, дали са истина, но до тогава от прокуратурата настояват за задържането на мъжа под стража.

Потърпевшото семейство пък е решило да се премести от жилището си, за да избегне конфликт с въпросния и да се опитат да заличат тази черна част от живота на своите деца.

Източник: „Дарик“ Радио