дом Криминале Убийство и самоубийство на Пампорово: Пловдивчанката с 2 куршума в гърдите и...

Убийство и самоубийство на Пампорово: Пловдивчанката с 2 куршума в гърдите и 1 в главата, мъжът стрелял с незаконно оръжие (обновена)

1060
ДЯЛ

Труповете на мъж и жена са открити в автомобил в района на вилно селище „Малина“ в курорта Пампорово, съобщават колегите от 24smolian.com. Информацията бе потвърдена от окръжния прокурор Тодор Деянов. По първоначална информация, става въпрос двама души, които са от Пловдив. Сигналът за откритите трупове в „Ауди“ – то е получен малко преди полунощ във вторник.

„Предполагаме, че се касае за убийство и самоубийство, на този етап това само мога да кажа. Не можем да бъдем обаче категорични в това. Ще се правят експертизи, и ще се работи по всички възможни версии. Предстои да дадем брифинг по случая“, коментира още Деянов.

Досъдебно производство за умишлено убийство е образувано по случая „Два трупа в автомобил“ на Пампорово. Това обявиха на брифинг пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов. Водещата версия е убийство и самоубийство.

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила е намерен незаконен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Труповете са били в автомобил „Ауди ТТ“ с пловдивска регистрация. Двамата са били жители на града под тепетата. Имали са връзка, посочиха от полицията. Двамата имали по едно дете от предишни бракове. 41-годишната била разведена, мъжът бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни.

Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи.

На снимката: Шефът на полицията (вдясно) заедно със зам.-окръжния прокурор

Plovdiv168.com