дом Общество Десетки влюбени си казват „Да!“ днес в Пловдив

Десетки влюбени си казват „Да!“ днес в Пловдив

1805
ДЯЛ

Рекорден брой двойки ще си кажат „да“ на 10 октомври в Пловдив

Огледалната дата 10.10 се оказва една от най-желаните за бракосъчетание. Това съобщиха от общинското предприятие „Радостни обреди“ и допълниха, че всички часове за символичната дата са вече заети.

На всеки половин час младоженците ще си казват „да“ като десет от двойките ще се бракосъчетаят в Централния дом на младоженците, други девет – в зала „Тракия“, а шест двойки ще сключат брак с изнесени ритуали.

Освен специалната дата, бъдещите семейства са избрали и знакови пловдивски места, на които да отбележат големия ден. Една от двойките ще каже заветното „да“ на Римския стадион, докато други младоженци са избрали уюта на къща „Хиндлиян“ за своя паметен момент.

От „Радостни обреди“ добавят, че за поредна година няколко пловдивски двойки са избрали да сключат брак в седмицата на „Празници на Стария град“ през септември. За да направят деня още по-специален, на младоженците са осигурени украса от естествени цветя, красива арка, музикален съпровод и безплатна фотосесия в къща „Хиндлиян“.

За улеснение на влюбените двойки Община Пловдив разполага с електронна система за записване, която младоженците предпочитат да използват поради ситуацията в страната.

В началото на тази година много двойки избраха да се венчаят и на други две символични дати, отново с повторяемост на цифрите – 20.02 и 22.02, когато общо 32 двойки сключиха брак.