дом Криминале Екшън на скорост! Пловдивски ТИР се движи по магистрала в Турция, шофьорът...

Екшън на скорост! Пловдивски ТИР се движи по магистрала в Турция, шофьорът и „Тарзан“ си разменят юмруци (снимки)

9268
ДЯЛ

Водач на пловдивски ТИР блъсна лек автомобил на магистрала в Турция и се опита да избяга, но шофьорът на малката кола настигна камиона, скочи като Тарзан, хвана се за вратата и започна да налага с юмруци виновния за ПТП-то.

Гражданите не успяха да скрият своята изненада от разигралия се ръкопашен бой по време на движение на тежкотоварен автомобил на автомагистралата в района на Икителли, между водач на автомобил, който бил блъснат и шофьора на ТИР-а, който предизвикал катастрофата и се опитал да избяга. Това пишат за инцидента турски медии.
ТИР-ът продължавал да се движи и тогава шофьорът на блъснатата лека кола взел камък и се опитал да счупи прозореца на камиона. Нашият водач подкарал срещу турчина, а той легнал на пътното платно.
Действието се развило на 7 май, понеделник, около 18.00 часа, на Трансевропейската автомагистрала в района на Икителли. Свидетелите на случката първоначално са помислили, че се снима филм, след като видели, че едно лице се катери до шофьорското място на тира, движещ се по магистралата. Но в следващите минути гражданите били шокирани от ръкопашния бой. 

Българският шофьор на ТИР с регистрационен номер PB7494BX блъснал лека кола на магистралата. 


„Шофьорът на леката кола, който забелязал, че блъсналият се в колата му шофьор на ТИР не спира, а се опитва да избяга от мястото на катастрофата, слязъл от колата си и започнал да тича след тежкотоварния автомобил и го настигнал. Но тъй като тираджията продължил да шофира, нещата взели да стават по-сложни“, описва случая агенция IHA.

Водачът на ударената кола се хванал здраво за вратата и нанесъл няколко удара на тираджията, който също му отвърнал. Докато вървял ръкопашен бой, камионът се движел, става ясно и от видеозапис, заснет с мобилен телефон.
„След това пострадалият шофьор скочил от ТИР-а, взел камък от земята и го метнал към прозореца му. Въпреки това, камионът не е спрял. Гражданинът този път минал пред него. Въпреки предупрежденията на други водачи и граждани, които излезли от колите си, имало опит за прегазване на шофьора на леката кола. Като последен опит да спре тира, пострадалият легнал пред тежкотоварния автомобил и това се увенчало с успех. А цялото събитие е било заснето от камери“, допълват журналистите
Граждани подали сигнал и след няколко минути на мястото на инцидента пристигнали полицаи.
plovdiv168.com