дом Наблюдател Истината, Здравке, винаги излиза наяве!

Истината, Здравке, винаги излиза наяве!

2046
ДЯЛ

Когато мамиш хората, най-големият ти страх е от истината. Лицемерието издържа до време. Всички вече видяха това, което аз видях преди седем години. Вечната опозиционерка имаше една мечта – власт и пари. Задължително заедно. И за постигане на целите си не пожали никакви средства. Заиграването с всички политически сили стигна дотам, че в Пловдив почти няма политик, който да иска да работи с нея. Здравке, не се ли питаш защо не стана Председател на Общинския съвет в Пловдив? Отговорът е – ти успя да обединиш всички срещу себе си. Защото има неща, от които дори казионните политици се гнусят.
И да си припомним защо беше изхвърлена от ГЕРБ? Гергов е едно от основанията. Сега, като близък до партийния ти лидер, вече не е враг и неговите приятели са приятели и на Борисов. Тук неясни неща няма. Но да ти припомням ли сагата с Окръжна болница, за която се изкара жертва и голям защитник на общината? Да ти припомня ли кой те нае да го защитиш? Всичко е пари, Здравке! Всичко е пари!
Всъщност, като доктор по право дали може на прима виста, без да отваряш Конституцията, да отговориш в чие име се упражнява властта и с какво е длъжна да се съобразява? Съмнявам се, че ще се сетиш. Поне в действията ти не се вижда. Ти се издигна по стъпалата на омертата на тези, които те видяха в същността ти. Но победата ти, Здравке, е пирова! Защото народът, когото толкова презираш в „елитарността си“, не забравя! Аз също помня. Не го забравяй нито един ден, защото при първата грешна стъпка против интересите на Пловдив, омертата ще бъде забравена!
Елена Гунчева, Фейсбук