дом Спорт Кубрат няма да се бие с Джошуа – французин ще го замести...

Кубрат няма да се бие с Джошуа – французин ще го замести на ринга в Кардиф

674
ДЯЛ

Една от най-лошите новини за българския спорт пристига от подготвителния лагер на Кубрат Пулев преди втория му шанс за световната титла в тежка категория.

Кобрата е получил контузия в рамото по време на спаринг и така няма да може да се изправи на ринга срещу Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф.

Очакваха се близо 80 000 души да станат свидетели на епичния сблъсък, но сега те ще трябва да се задоволят с Карлос Такам, който е трети в ранглистата и първа резерва на Пулев за този мач.

Цялата организация около двубоя с британския шампион протече с доста проблеми, като в самото начало той бе принуден да подпише сделката между двете промоутърски компании без да получи нужното време да подготовка. След това се получи тежък гаф с билетите за „Принсипалити Стейдиъм„, като организаторите умишлено блокираха достъпа до системата за закупуване от България. А сега и травмата на Кубрат идва за капак на всичко.

Искрено се надяваме, че това няма да е краят на амбициите му за световния връх в бокса и сега очакваме официалното му изявление по темата.

Източник: Sky Sports