дом Шоу Куентин Тарантино за Харви Уейнстийн: Знаех много за сексуалния тормоз, но не...

Куентин Тарантино за Харви Уейнстийн: Знаех много за сексуалния тормоз, но не направих нищо

675
ДЯЛ

Популярният филмов режисьор – Куентин Тарантино, е сред хората, които прокуратурата ще потърси за свидетелство срещу обвиняемия по редица случая за сексуален тормоз филмов продуцент – Харви Уейнстийн.

Носителят на Оскар за „Криминале“ и „Джанго без окови“ признава, че е имал доста повече информация от обикновени слухове за сексуалните забежки на Уейнстийн.

„Знаех достатъчно, за да направя повече, отколкото всъщност сторих.

Имаше повече от обикновени слухове и обикновени клюки. Знаем неща от първа ръка. Знаем и че е направил някои от нещата (, за които го обвиняват).

Иска ми се да бях поел отговорност за чутото. Ако трябваше да направя нещо, трябваше да го сторя тогава и да не работя с него.“

Повече от дузина актриси разкриват, че са били провалени в кариерите си, защото са отказали да правят секс с продуцента, от където и тръгна скандала, разрастващ се до международно равнище.

Със сигурност случаите ще растат, защото едва ли г-н Уейнстийн е получавал отказ от всичките си сексуално обекти в работата, а и едва ли всички са се престрашили да говорят. Той все пак е в бизнеса от 36 години.

Източник: BBC