дом ТОП Местна красавица е в надпревара за конкурса Plymate 2018

Местна красавица е в надпревара за конкурса Plymate 2018

1184
ДЯЛ
Жени Митрева ще брани честта на пловдивските красавици

Пловдив винаги е бил и винаги ще бъде градът с най-красивите жени в цялата страна. Жени Митрева е поредното доказателство.

Красавицата е успешен модел на международно ниво, като в последните 6 години живее и работи в Италия, където снима за марки от ранга на Bruna Rosso, Iv Sen Loran, Chanel и редица други. Прибрала се е в България, за да успее да даде нов тласък на кариерата си, като се впусне в един от най-популярните конкурси за сексапил у нас, а именно Playmate 2018.

Жени е в конкуренцията на още 10 хубавици от цялата страна, но тя е буквално едни гърди пред повечето. Бюстът ѝ е наистина впечатляващ, а в съчетание с агресивните черти на красивото ѝ лице, сякаш безмълвно казва, че тя, а не някоя друга, заслужава короната.

Предлагам ви да прочетете малко повече за г-ца Митрева от самата нея, а след това да не забравите да я подкрепите на Playboy.bg, защото тя е тук, не само за да ви се представи, а и да потърси подкрепата ви. Все пак майничките трябва да се държим едни за други.

Старият град е красив, вдъхновяващ и удивителен!

Здравейте, г-це Митрева! Тази година вие сте единствената представителка на нашия любим Пловдив в конкурса Playmate. Възлагаме големи надежди на вас в конкурса. Разкажете ни, каква подготовка се изисква, за да се впусне една красавица в най-одумвания конкурс за сексапил у нас?
Здравейте! Благодаря за подкрепата! Основна част от подготовката ми е много спорт, режим на хранене и много позитивна нагласа и  мислене към всичко, което е свързано с конкурса.

Вие сте успешен модел в чужбина, но все пак искате да спечелите Miss Playmate 2018. Как ще се отрази това на кариерата ви?
Надявам се да се отрази благотворно, но това само времето ще го покаже.

А в личен план, настъпиха ли вече някакви промени около конкурса?
В личен план всичко е наред, както досега.

Пред колегите от Playboy споделяте, че най-красивото място в България е храм-паметникът „Александър Невски“ в столицата. А в Пловдив, кое бихте отличили?
Най-красивото и вдъхновяващо място за мен в Пловдив безспорно е Старият град. Атмосферата там е удивителна!

Много приятели от Италия са идвали в Пловдив и всички остават възхитени

 

През 2019 предстои Пловдив да поеме щафетата за „Европейска столица на културата“. Ваши близки от Италия възнамеряват ли да посетят града и как им го представяте през собствените очи?
Имам доста приятели и познати от Италия, които са посещавали Пловдив и всички са възхитени. Самата аз винаги го описвам като място пълно с история, култура и една невероятна атмосфера, която е възхитителна.

Вие сте една от малкото със силиконов бюст в тазгодишното издание на конкурса. Плюс или минус е това, според вас?
Честно да ви кажа, не съм се замисляла дали това ще ми помогне или ще ми навреди на конкурса. Направила съм тази интервенция единствено заради себе си.

Playboy натрупа вече сериозна история и у нас. Как се вписвате във фолклора на списанието? Има ли някоя корица, която ви вдъхновява за представянето?
Playboy
за мен е мъжката библия и се радвам,че имах възможността да снимам за него. Що се отнася до конкретна корица, която да ме вдъхновява, няма такава или поне не е една със сигурност.

Оставяме и малко място за призив към нашите съграждани от вас, за да потърсите подкрепа от тях.
Надявам се на подкрепата на хората от Пловдив, защото този град е много важен и сантиментален за мен. И макар от години да не живея там в Пловдив има частица от мен.