дом Култура Орхан Мурад: Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата...

Орхан Мурад: Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, така както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте!

725
ДЯЛ

Певецът Орхан Мурад написа гневна декларация, която разпространи чрез социалните мрежи. Повод за това са публикации и слухове по адрес на дъщеря му. 14-годишното момиче, добило популярност с името Сузанита, записа клипове на две песни, които бяха обявени от обществеността за скандални заради оскъдното й облекло и неприличните жестове, които показва, съобщава „Новини Бг“.

С декларацията си Орхан Мурад обяви статии в медии за „абсолютна измислица и търсене на лесна печалба“ и моли да се спре опетняването на името на дъщеря му. „Декларирам, че Сузанита няма силикон в устните. Даже няма и татуировки. Не знам кой злонамерен човек е измислил и разпространил това. Чудя се на тези, които съвсем удобно и лекомислено вярват, че някой пластичен хирург ще си сложи главата в торбата и ще направи такава интервенция на 14-годишно момиче, а за родител, който би разрешил това, да не говорим“, посочва бащата, цитиран от „Новини Бг“.

„Клипът, благодарение на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото, е погрешно разбран заради нежеланието или невъзможността на много представители на нашето общество да приемат посланията в клипа, защото за това се иска и интелигентност. Веднъж завинаги настоявам – никой да не го споделя, да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство от клипа и ролята й в него“, посочва Орхан Мурад. Той заявява, че Сузанита е продукт и производно, а не причина за налагането на тази култура сред младите хора. Певецът се обърна и към родителите, които критикуват клиповете на дъщеря му. „След като не ви е харесала тази роля на Сузанита в клипа й, забранете на вашите деца да го гледат и да слушат песента й. Забранете им да си мислят за нея и за другите им идоли от този жанр, защото не е само Сузанита. Забранете им да мечтаят да са на тяхното място и да подражават на Сузанита и другите, за да може да се учат, да са възпитани, образовани и изградят висока култура. Да посещават опери, театрални постановки, да четат книги и заедно с родителите си, да теглят нацията напред а не назад, както досега. И да се превърнем в една цветуща държава, в която младите хора не пушат и не се друсат от 10-годишни. Целомъдрени да са до навършване на пълнолетие. Образовани, високо интелигентни и благоденстващи. Не се убиват за щяло и не щяло по жилищните блокове и нощни заведения, а се обичат, помагат си и живеят в мир и хармония. Пожелавам го на моят народ и моята родина – от все сърце“, посочва Мурад. „Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, така както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте“, завършва постът на родителя. Освен това талантливият певец се закани, че ще съди всеки, който си послужи с обидни думи и измислици за дъщеря му.

Снимка: Facebook